jump to navigation

Despre

Se spune că o imagine valorează mai mult decât o mie de cuvinte. Eu cred că e adevărat. Evident, părerea mea nu e literă de lege, şi nici măcar nu spun ceva nou sau original…

Aşa a luat naştere blogul ăsta. Drin dorinţa de a prezenta crâmpeie din lumea mea, poze făcute în viaţa de zi cu zi, în care încerc să surprind partea frumoasă a lucrurilor şi a vieţii, evenimente mai puţin obişnuite. Fără să comentez inutil. Fără să bat câmpii. Doar poze.

Imaginile nu sunt “premeditate”, nu sunt lucrate, migălite, aranjate pe calculator. Văd ceva care îmi atrage atenţia şi (dacă am aparatul foro la mine şi eventual dacă mai apuc) atunci fotografiez. Şi din miile de poze pe care le-am făcut până acum aleg câteva care merită arătate şi altora.

Enjoy!

Comentarii»

1. charles dickens - 24 martie 2007

baga mare doru

2. bastrix - 8 aprilie 2007

Hristos a înviat!
La mulţi ani dragă Doru şi numai bine în viaţa ta!
Pr. Dorin.

3. janedoepartygirl - 4 septembrie 2007

nu pot sa te adaug la blog roll ?

4. Doru - 8 septembrie 2007

bineinteles ca poti

5. balcic - 28 octombrie 2007

pot sa te adaug la bog roll?

6. reggina - 30 decembrie 2007

bravo

7. Alex - 2 aprilie 2008

Am vazut blogul tau de fotografie…
Excelent.
Ce zici ?…facem un schimb de linkuri pentru ceva vizitatori?
Multumesc si astept un raspuns.

Alex
alexmazilu.blogspot.com

8. Mitza - 26 aprilie 2008

Imi place, adaugat la blogroll! Felicitari!

9. NoraVi - 16 mai 2008

Multumesc din suflet pentru imaginile minunate ce ni le daruiesti cu atata generozitate si Bucurie … sunt locuri pe care le/am batatorit candva, dar in Cortona n/am fost nicicand, ci doar la doi pasi, in Fiorentino si Siena … Nici nu stiam ca exista pana ieri, cand am vazut filmul „Sub soarele Toscanei”. Se/ntampla chiar pe acolo si-ii la fel de minunat ca si locurile astea Dumnezeite … Fotografiile-s ca si un autoportret …Nu?! … asa ca ma bucur sa mai adaug pe cineva la colectia mea de OameniMinunati … iti doresc tot Binele din Lume! Noravi

10. NoraVi - 16 mai 2008

P.s. Ai aceeasi pasiune ca si Fiul meu si acelasi stil autodidactic. De aici vibratia sensibila a imaginilor. Faci parte din ele! Noravi

11. Enache Mihaela - 24 iulie 2008

Bravo Doru , esti artist ; Pozele astea parca vin din suflet. Ma bucur ca ai vazut locuri asa de frumoase si ca ai o tinerete asa dinemica.
Cu prietenie , dr Mihaela Enache

12. Enache Mihaela - 24 iulie 2008

dinamica

13. Adina - 18 octombrie 2008

Buna Doru,
Sunt foarte frumoase fotografiile postate. As avea cateva intrebari, daca crezi ca ai putea sa imi raspunzi. In primul rand in legatura cu tipul de aparat pe care il folosesti, banuiesc ca nu este un banal aparat digital. Eu am un Canon SX 100 IS. Am inteles ca este un aparat destul de bun pentru un amator. Problema lui …sau a mea…este ca nu se misca destul de repede pe cat as vrea. Poti sa imi recomanzi un aparat bun?
Eu calatoresc destul de mult si imi place foarte mult sa fac multe poze in toate tarile in care ajung. Ar fi pacat sa se piarda astfel de momente. Ce-mi place cel mai mult este bucuria celorlati cand le arat fotografiile mele.
Multumesc,Adina

14. radu - 12 noiembrie 2008

Buna ziua,

Ma scuzati ca va deranjez dar am si eu o rugaminte la DVS.Am un site de referate si as dori sa ma ajutati sa-l promovez mai bine punandu-mi un link la DVS pe site(la blogroll sau in alta parte).
Este un site educational,nu comercial.

Daca sunteti atat de amabil,codul meu este:
Referate

Va rog mult daca se poate.
Cu stima,Radu

15. mihaelenache - 9 martie 2009

Ma tot uit la pozele tale si te felicit pentru tot ce faci. Se deschide o alta lume…. Mihaela Enache

16. mihaela enache - 9 martie 2009

Exista o asociatia medicilor fotografi , sau un club , cred ca nu ai nimic de pierdut daca ii cauti. au mereu expozitii!

17. daniela - 19 septembrie 2009

imi place blogul tau, il retin pentru pauzele de relaxare:). felicitari!

18. ConcursFotoFocus - 17 iunie 2010

Salutare!

Dragi pasionati de arta fotografica, va invit cu drag pe site-ul http://fotofocus.ro pentru a participa la concursurile organizate de acest site. Va puteti promova foarte usor si puteti contribui la dezvoltarea artei foto in tara.

Numai bine!


Lasă un comentariu